Over mij

Biografie

In 1999 werd ik geboren. Ik ben opgegroeid in de HWBA gemeente te Krimpen aan den IJssel. Vanaf mijn vijftiende levensjaar begon ik diverse christelijke evenementen zoals Opwekking, LikeJesus en HGJB Scholierenweekend te bezoeken en ontwikkelde ik mijn passie voor God, voor Zijn kerk en voor muziek. Nog voordat ik gitaar speelde, werd er een profetie over mijn leven uitgebeden dat God mij riep om aanbidding te leiden voor delen van Zijn lichaam. Toen ik mijn studiekeuze moest maken ging deze passie, die ik steeds verder ontwikkelde, gepaard met theologie. Naast dat ik op dit moment ook begonnen ben met spreken op verschillende evenementen, heeft dit ook tot resultaat dat mijn aanbidding en de muziek die ik schreef een andere mate van inhoud kreeg. Mijn liederen gingen zich steeds meer funderen op Gods Woord, in plaats van enkel op mijn eigen gevoel en ervaring.

In Johannes 1 staat dat de Bijbel, het Woord, in het begin bij God was, dat het Woord God is. Door dat ik mij steeds meer verdiep in dit Woord, in studie en in stille tijd, leer ik steeds meer van God kennen en wordt mijn aanbidding oprechter. Ik heb de afgelopen jaren gestreefd om net zo vertrouwd met het Woord te worden, als met mijn instrument.

Sinds de zomer van 2019 mag ik ook in mijn eigen gemeente dienen in de aanbidding. Ik ben aanbiddingsleider bij Mozaiek0318 WeAreYoung, de jongerendiensten van Mozaiek. Door deze bediening groei ik steeds verder in mijn muzikale kwaliteiten, maar ook in mijn leiderschap. Daarnaast heb ik afgelopen jaar Mozaiek Worship College gevolgd; een collegejaar waarin wij ons meer gingen verdiepen in aanbidding.

Tijdens COVID-19 heb ik, samen met een te gek team, geprobeerd om mijn drie grote passies (jongeren, aanbidding en de kerk) samen te brengen in één platform. Dit resulteerde in Hour of Encouragement, een jongerenplatform waar we 12 weken op rij wekelijks via een livestream samen kwamen om met elkaar God te zoeken én te ontmoeten. Voor mij was dit een toffe kans om mijn leiderschap en mijn kennis niet alleen uit te breiden, maar ook te laten spiegelen. Het team durfde kritisch naar mij te zijn waardoor ik mij op persoonlijk gebied enorm heb ontwikkeld.

Ten slotte geloof ik dat muziek mensen verbindt. Aan elkaar, omdat samen zingen een gevoel van saamhorigheid oproept, maar muziek verbindt mensen ook aan God. Als wij over God zingen, is het voor ons een herhaling van wie God is. Door aanbiddingsmuziek eren we God en herinneren we onszelf aan wie God is, wat Hij gedaan heeft en wat Hij beloofd heeft te gaan doen. Dat is ons streven als team, om mensen te herinneren aan Gods grootheid.