Team

Sjoerd

Ik ben Sjoerd. Zelf speel ik gitaar en zing ik. Naast muziek maken schrijf ik ook mee aan het grootste gedeelte van onze muziek. Op deze pagina stel ik graag mijn team aan jullie voor, want zonder deze mooie mensen zou alles een stuk lastiger worden. Ik ben God enorm dankbaar voor hen.

Diede

Vanaf mijn eerste EP, is Diede een vaste kracht geweest binnen ons team. Vanaf het moment dat Diede en ik elkaar leerden kennen, hadden we op muzikaal én persoonlijk vlak veel raakvlakken. Naast dat hij een van mijn beste vrienden is, is hij ook ongekend muzikaal. Veel van de drumtracks van onze eerste uitgaves zijn van Diede, tot dat hij de basgitaar op zich heeft genomen en deze tegenwoordig inspeelt.

Jos

Sinds ‘It Should Be You’ is Jos betrokken bij onze projecten. Door zijn rocky roots voegt hij een enorme bak aan muzikaliteit toe aan onze projecten. Naast rock is hij ook thuis in worship en bedenkt hij waanzinnige arrangementen voor onze muziek. Het is een privilege om met Jos samen te mogen werken en we hopen op nog veel muzikale sessies in de toekomst.

Rick

Al langere tijd is ook Rick van de partij. Zo ongeveer alle tracks die je van ons kan beluisteren, klinken hoe ze klinken vanwege Ricks inzet. Toetsen, backingvocals, mixen en masteren: Rick kan het allemaal. Met grote dank aan hem, klinkt onze muziek zo waanzinnig. Het is fantastisch om met Rick te mogen samenwerken en hij is een enorme aanwinst voor ons team.

Sijmen

Sinds ik samen met Sijmen een jaar Worship College heb gevolgd is hij onderdeel van ons team. Sijmen is de fijnste drummer waarmee ik heb samengewerkt en heeft een gigantische bak creativiteit toegevoegd aan het team. Alle te gekke fills en drumbeats op onze platen zijn door deze baas ingespeeld.

Myrthe

Toen ik Myrthe hoorde zingen tijdens een jeugddienst in Amsterdam, hoefde ik niet meer te twijfelen. Wát een stem! Ik heb haar die week daarna direct gevraagd om als vaste backing vocal zich bij ons bandje aan te sluiten. Direct antwoordde zij ja en sindsdien is ze betrokken bij onze producties als vocal.

Thijmen

Onze Thijmen speelt de helft van onze tracks in. Met zijn roots in de jazzmuziek brengt hij een nieuw, fris geluid aan ons bandje. Daarnaast is hij enorm creatief en is hij veel bezig met arrangementen voor ons live repertoire. Thijmen is een enorme aanwinst voor ons team.

Marit

Toen we ervoor gekozen hebben om ons muzikale repertoire uit te bouwen, is Marit ons PR-team komen ondersteunen. Met een flinke vlaag enthousiasme voegt zij enorm veel toe aan ons team en denkt ze mee over hoe we onze muziek naar buiten toe brengen.

Leanne

Sinds november 2020 is Leanne ons PR-team komen versterken. Haar passie voor teksten en opmaak helpt enorm in de vormgeving en de grafische uiting die wij naar buiten brengen. Ook denkt ze mee over de promotiestrategie en brengt ze een boel creatieve inbreng in met haar typewriter.

Celine

Celine is nog maar kort betrokken bij onze projecten. Via mijn school ben ik met haar in contact gekomen en zij heeft veel voor ons betekend op het gebied van grafische vormgeving. Zij is ingestapt door het maken van de foto’s en de edit voor de cover en het promotiemateriaal van ‘It Should be You’. Celine is een toffe aanvulling op ons team.

Ruben

Sinds korte tijd hebben we Ruben bij ons team gevraagd om mee te denken over promotie en het beeld dat we naar buiten brengen. Alle promoties die je op social media ziet zijn uitgedacht door Ruben en hij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van wat wij als bandje aan muziek naar buiten toe brengen.

David

David is het brein achter alles wat je op deze website kunt vinden. Hij wilde ons team ondersteunen door middel van het bouwen van deze website. Hij wilde dit als bijdrage gratis voor ons doen, waar we hem eindeloos dankbaar voor zijn. Het is fijn om ook iemand als David bij ons te hebben.